Contact Me
2 Stalker[s] Facebook Twiiter Ask.fm Blog II Page

Story About My Life



No Couple !
Monday, 7 January 2013 | 10:21 | 0 comment(s)
Assalamualaikum dear .

Hm yang pasal crush aku tu . aku tak anggap dia crush lagi , aku tak suka kat dia lagi .. dan aku harap dia jadi kawan biasa aku saja . aku rasa macam dia suka dekat aku sebab dalam chat jadi camna entah . aku sebenarnya tak dak relay and single forever just family  my mom and my dad , Allah Swt sahja yang sentiasa disisi , melindungi dan semua . single tak bermaksud keseorangan . and back to the point ! aku saja buat relay " in open relatinship with _______ (aku kunci sebenarnya tak dak pun hehe ) . dan aku tulis kat about no couple in my life :)

Saja aku nak bagi dia pelan pelan lupakan aku . aku pun buat chat off jugak kat dia . semalam aku rasa takut sangat nak pergi sekolah . jumpa dia and the geng aku terus lariii hmmm . ok now study study study no couple ! lagipun jodoh yg sebenar di tgn allah and one more aku ni masih kecil 18 tahun pun tak sampai so lupakan about couple :* ! k ? just be friend ? dah la dh pukul 2:21 am aku mau tidur . huhu

Assalamualaikum gaizz bye :*


PAST |