Contact Me
2 Stalker[s] Facebook Twiiter Ask.fm Blog II Page

Story About My Life



Baru aku tahu ........
Saturday, 5 January 2013 | 09:21 | 0 comment(s)
Assalamualaikum pembuka biacara :')

hari ini aku tidur lewat sikit , sebelum aku pergi tidur aku nak update sikit entry . hmm . baru aku tahu betapa sakit nya , geramnya , jelesnya bilaaa kawan kita sendiri couple dengan orang yang kita suka , orang yang kita anggap crush dan................. ex kita sendiri ? sedih sangat tau rasa nak jerit jaaa . mungkin ni salah aku aku pergi buang relay dengan dia :'( ! and kawan aku tgk relay tu maybe dia pergi add >.< . entah macam mana aku boleh jadi sayanggg sangat dekat dia :') ! mungkin bukan jodoh aku dgn dia mungkin hanya bisa berkawan .. seriuss weyy . sedih gilee kot !! sweet je aku tgk kawan aku panggil senget kat dia (Y) hahaa <3 tak paa mungkin kawan aku taktahu aku pernah couple dengan dia :') first sekali aku memang terkejut keluar dekat home facebook aku ********** in open relation ship with ****** i love this boy :') apa-apa pun aku doakan hubungan korang sampai korang dewasa :') ! ok lah kali ini entry memang panjang ni lah first entry pasal couple yg serius aku pernah kena :') 


Atudeaa ,. tak hensem taramana pun :p hehe lawak jaaa :')
ilove you , i miss you . as friend ya izhan ? :) 
Assalamuaalaikum :)




PAST | NEW