Contact Me
2 Stalker[s] Facebook Twiiter Ask.fm Blog II Page

Story About My Life



Crush :)
Friday, 4 January 2013 | 07:24 | 0 comment(s)
Assalamualaikum  , and hai guys . selamat malam ;) sambil , sambil tu  tengah tengok maharajalawak .

hari ini aku nak kongsi kisah aku dengan blog @ korang :)

setiap orang mesti ada crush kan ?  aku pun ada crush , dia tengah single tapi tak berani nak tegur :)
aku selalu stalk fb dia . dia satu sekolah sama ngan aku , tapi ciri ciri tak boleh cakap sangat nanti kantoi hehe :)

cinta dalam diam , < eh mcm lagu D pulak ! apa-apa pun im still wait for him :*
kalau dia dh berpunya aku akan lepas kan dia .
iloveyou capital S :)


| NEW